De hedendaagse man neemt geen genoegen meer met een eenvoudig scheerapparaat. We willen onze baard stylen en dan het liefst zo goed mogelijk. De oplossing: een baardtrimmer. Voor Babyliss For Men maakte VIDEO IN 24 UUR in opdracht van EveryThing Video een korte, maar zeer effectieve productvideo over de Beard Designer SH500E.

De Beard Designer SH500E van Babyliss For Men is een uitgebreide baardtrimmer, maar eentje met een goede prijs. De gadget kost circa 200 euro en is verkrijgbaar in allerhande (web)winkels. Hij maakt gebruikt van een zogenoemd roterend systeem, waarmee je snel en eenvoudig haartjes in alle richtingen verwijdert.

Babyliss For Men Baardtrimmer mogelijkheden

Verder zijn de mesjes zijn gemaakt van titanium en volgens Babyliss For Men is het apparaat liefst twee keer sneller dan een reguliere baardtrimmer.

De mogelijkheden voor het stylen van je baard zijn eindeloos, met de keuze uit vijftig verschillende lengte instellingen.De lengte is instelbaar van 0,4 tot 12mm, met tussenstappen van steeds 0,2mm. Op het display van de Beard Designer kun je aflezen op welke lengte je de baardtrimmer hebt ingesteld.

En tot slot is het natuurlijk belangrijk om je baardtrimmer schoon te houden. De Beard Designer is daarom uitgerust met een waterreinigingssysteem, waarmee je het apparaat schoon kan maken. Kortom: de Beard Designer SH500E is een zeer complete baardtrimmer.

Productvideo baardtrimmer

Wij hebben dat proberen te vatten in onderstaande video. Het resultaat ziet er bij het model in ieder geval goed uit. Nu jij nog.
Wil jij ook zo’n video? Mail VIDEO IN 24 UUR of bel: 030-2270733.

Menu