Videopersbericht

VIDEO IN 24 UUR biedt organisaties de mogelijkheid om persberichten te verrijken met een videopersbericht. In een tijd waar audiovisuele informatie een steeds belangrijkere rol speelt, is de video een waardevolle aanvulling op geschreven tekst en bovendien een goede manier om de aandacht voor uw boodschap te vergroten. Wij kunnen desgewenst een stream met ‘ruwe’ beelden aanleveren, zodat uw afnemers een eigen montage kunnen maken op basis van de beelden die voor de klant zijn gemaakt.

Bij VIDEO IN 24 UUR werken meerdere journalisten die een boodschap op een journalistieke manier kunnen verpakken. Voorwaarde is wel dat er nieuws is. Wij schrijven in samenspraak met de opdrachtgever een pakkend script en gaan aan de slag met de video-opnamen en montage. Desgewenst kunnen wij organisaties ook helpen met de distributie/verspreiding van de video.

Een videopersbericht heeft u al vanaf 1.250 euro (excl. btw). Meer weten? Of uw nieuws livestreamen? Neem contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte op.

Videopersbericht: Pinautomaten krijgen nieuw uiterlijk

OnePlus 7 Pro

Videopersbericht: OnePlus 7 Pro popup-event

Videopersbericht: Topstuk Caravaggio naar Centraal Museum

Menu