Vrienden van VIDEO IN 24 UUR Jules en Claudia doen deze maand mee aan de Baltic Sea Circle – Editie NL. Met bijna 100 andere teams rijden zij onder de naam Equipe Cent Cinq in hun 20 jaar oude Peugeot 205 een avontuurlijke tocht rondom de Baltische Zee, helemaal tot aan de Noordkaap. Dat betekent: 8500 km., 11 landen en dat in 18 dagen. Zonder GPS, zonder snelwegen.

Goede doel
De tocht is een fantastische ervaring, maar ook voor een goed doel. “Wij proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor IMC Weekendschool Utrecht.” Deze organisatie laat nieuwsgierige jongeren kennismaken met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden: van journalistiek tot rechten en van politiek tot geneeskunde.

“Met onze actie steunen wij de Utrechtse afdeling van IMC Weekendschool, waar elke week 100 leerlingen in totaal 83 zondagen lessen komen volgen. De leerlingen komen grotendeels uit de wijken Overvecht, Zuilen en Ondiep. Sinds een aantal jaar is Jules gastdocent bij de lessen Journalistiek.

In juni neemt Equipe Deux Cent Cinq deel aan de #BalticSeaCircle: in onze 20 jaar oude Peugeot 205 leggen we 8500 km af door 11 landen in 18 dagen, richting de Noordkaap en terug. Zonder GPS, zonder snelwegen. En dat doen we voor een bijzonder goed doel: IMC Weekendschool. Steun jij ons? ❤️📎 Meer info: http://pif.one/equipe

Geplaatst door Jules van der Leeuw op Dinsdag 17 april 2018

VIDEO IN 24 UUR
Voor deze prachtige actie van Jules en Claudia, heeft VIDEO IN 24 UUR in aanloop naar de benefiettocht een promovideo gemaakt en een bedrag gedoneerd voor het goede doel. Live volgen kan hier, maar doneren is nét zo leuk: dat kan via deze link. En wil je zelf nou ook zo’n prachtige promovideo, neem dan eens contact op voor een bakkie 😉

Menu