Evenement in coronatijd? Kies voor een livestream!

Evenementen organiseren is momenteel moeilijk vanwege corona. Toch proberen organisaties en bedrijven hun bijeenkomsten zo veel mogelijk door te laten gaan. Een video is dan een optie, maar het livestreamen van je evenement is nog beter.

Met vier Blackmagic Pocket Cinema 4K videocamera’s, 7 microfoons, een compacte studio voor live producties (voor de liefhebbers: de Blackmagic ATEM), meterslange (HDMI)-kabels, een paar lampen en één internetverbinding maakten wij een live programma voor de Vereniging Osteogenesis Imperfecta. Osteogenesis Imperfecta is een zeldzame, aangeboren en erfelijke bindweefselaandoening. Het meest opvallende kenmerk is de grote breekbaarheid van de botten. De vereniging komt op voor de belangen van deze patiënten.

Dankzij de interactieve mogelijkheden van Zoom konden tientallen artsen en andere betrokkenen uiteindelijk toch meedoen aan het evenement van de stichting, maar dan vanuit huis en achter de computer, iPad of telefoon. Het team van VIDEO IN 24 UUR – collega’s Pascal Bosmann, Frank Emous, Ger de Gram en Tobias Bos – verzorgde de techniek.

Ook belangstelling? Neem eens contact op!

Vorig bericht
Wervingsvideo
Menu